Over mezelf

Hoi liefste bezoeker van mijn webshop! Eventjes mezelf voorstellen...

Ik ben Roxana Meyers, geboren in 1980, en samen met mijn partner Franky zijn we in 2019 de trotse ouders geworden van ons kleine lieve meisje Maura. Het mama worden heeft voor een grote ommekeer gezorgd in mijn leven, op alle vlakken. Wie ik ben en wat ik doe, ze heeft alles veranderd! En door haar geboorte is ook het idee van een eigen webshop ontstaan en is de opstart van De Kleinste Dingen een feit geworden.

 

Over De Kleinste Dingen

Bij De Kleinste Dingen kan je terecht voor de allerleukste baby- en kinderkleding, voor meisjes en jongens van 0 tot en met 6 jaar. Waarom nu precies kleding? Door het krijgen van een dochtertje is er een heel nieuwe wereld opengegaan! Mezelf mooi en verzorgd kleden heb ik altijd graag gedaan. Maar ik vind het nog 1000x leuker om de mooiste dingetjes uit te zoeken voor mijn kleine meisje!

En die zoektocht zet ik graag verder voor jou! De collectie die je in mijn webshop vindt, heb ik met evenveel zorg en toewijding (en perfectionisme, voor degenen die me kennen ) samengesteld. Je zal in mijn webshop niets vinden waar ik zelf niet achter sta, maar toch ga je verschillende stijlen aantreffen. Een mooie mix van klassiek & romantisch en stoer & stijlvol. Het juiste item voor iedere gelegenheid. En zeer belangrijk daarbij is uiteraard dat jouw kleine prinsje of prinsesje zich goed voelt! Comfort staat voorop in mijn keuzes.

Buiten baby- en kinderkleding ga je ook nog een aantal andere producten vinden. Stuk voor stuk om onze kleintjes in de watten te leggen en te zorgen voor kleine genietmomentjes. Denk hierbij maar aan supercomfortabele pyjamaatjes, nachtlampjes, zachte badcapes en badjassen, badspeelgoed, ... .

Onze troeven

Met veel enthousiasme zet ik me in voor jullie, mijn klanten, en ik wil je dan ook de best mogelijke shop-ervaring bieden. Daar hoort sowieso een gebruiksvriendelijke, goed werkende webshop bij. Maar je kan bij mij ook steeds terecht voor persoonlijk advies. Klantvriendelijkheid en een goede service vind ik zeer belangrijk. Aarzel dan ook niet om contact met me op te nemen als je wat meer informatie nodig hebt over vb. maat, pasvorm, kleur of als je hulp nodig hebt bij je keuze. Ieder van jou krijgt een persoonlijke behandeling. Elke bestelling wordt met de grootste zorg ingepakt en verzonden, met een persoonlijk berichtje en een klein extraatje er bovenop. En uiteraard zorg ik ook voor een goede dienst na verkoop. Heb je een probleem met je bestelling of is er toch onbedoeld iets fout gelopen? Neem dan zeker contact op!

 

Waarom eigenlijk De Kleinste Dingen?

Ik geloof er in dat geluk vaak in een klein hoekje zit. Behalve een dak boven je hoofd en een gevulde maag heb je niet veel nodig om gelukkig te zijn: een mooie zonsopgang, de geur van het bos tijdens een fijne wandeling, een goed liedje op de radio, ... . Zo cliché eigenlijk :-)

Het allerbelangrijkst daarbij zijn natuurlijk de mensen om je heen met wie je deze kleinste dingen kunt beleven. Je partner, je familie en je vrienden. En uiteraard op nummer 1 : onze kindjes. Zij zijn de kleinste dingen van onschatbare waarde, het allerbelangrijkste in ons leven! Een lach, een kusje of knuffel van hen maakt een hele dag goed!

Of om het met de wijze woorden van Winnie The Pooh te zeggen : "Sometimes the smallest things take up the most room in your heart."

 

 

© 2020 - 2023 De kleinste dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel