Maak kennis met de collectie haaraccessoires van Noah & Sisi, een Belgisch merk dat opgericht werd in 2019 en ontstaan is uit de zoektocht naar geschikte haaraccessoires die je al vanaf de geboorte kan aandoen. In het aanbod zitten oa ontzettend mooie haarspeldjes, haarbandjes en haarelastieken die door hun zachte kleurenpalet en eenvoud passen bij iedere outfit en geschikt zijn voor iedere gelegendheid. Bij De Kleinste Dingen zijn we blij dat we deze haaraccessoires in onze collectie mogen hebben!

Het assortiment accessoires voor baby meisjes is uniek: kleine haarspeldjes die geschikt zijn voor de allereerste lokjes, zachte en elastische haarbandjes van nylon die ideaal zijn voor newborns.  En uiteraard zijn de kleine en iets grotere meisjes niet vergeten en is er ook voor hen een ruime keuze aan haarspeldjes, haarbandjes, scrunchies en elastiekjes.. Neem dus zeker een kijkje wat we zoal in ons aanbod hebben!

Veiligheidswaarschuwing
Haarbandjes en -speldjes dienen steeds onder het toezicht van een volwassene gedragen te worden! 
Haarspeldjes zijn van metaal en kunnen scherp zijn wanneer een kind er zelf mee gaat bewegen. Laat een haarspeldje daarom nooit in tijdens het slapen of indien het kindje regelmatig het haarspeldje zelf uit het haar trekt. Haarbandjes zijn elastisch en een kind kan er in verstrengeld geraken. Doe dit dus ook steeds uit tijdens het slapen en spelen.

Sorteer op
© 2020 - 2024 De kleinste dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel