Verzenden

Van zodra je betaling door ons ontvangen is, wordt jouw bestelling met de grootste zorg klaargemaakt voor verzending. We streven ernaar om jouw pakje binnen 1 à 2 werkdagen te versturen, tenzij anders vermeld op de website. Mochten we om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hiervan zo snel mogelijk op de hoogte!
Wanneer jouw bestelling gereed is voor verzending ontvang je van ons een Track & Trace nummer per e-mail waarmee je jouw bestelling kan opvolgen. 

Over het algemeen zal de aflevering door de vervoermaatschappij binnen 2 à 3 werkdagen plaatsvinden na verzenden. Dit hebben wij echter niet zelf in de hand. Tijdens drukke periodes (zoals tijdens de solden-periode of feestdagen) kan de leveringstermijn wat langer zijn.

Goed om te weten: de transportfirma haalt de pakketjes enkel doordeweeks op, van maandag t.e.m. vrijdag. Een bestelling die in het weekend ingepakt wordt, zal op zijn vroegst de eerstvolgende werkdag verzonden worden!

We verzenden standaard naar België en Nederland. Als je wil verzenden naar een ander land, neem dan contact op via info@kleinstedingen.be of via het contactformulier.

Verzendkosten
De verzendkosten worden automatisch berekend bij het afronden van je bestelling en zijn afhankelijk van jouw bestemming:

6,50€ voor bestellingen binnen België
8,95€ voor bestellingen naar Nederland

GRATIS verzending binnen België bij bestellingen vanaf 70€!

Afhalen bij De Kleinste Dingen
Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling gratis af te halen op ons adres.
We sturen je een mailtje om een afspraak te maken wanneer je jouw bestelling kan komen afhalen.
Let op: deze mail kan in jouw spam terechtgekomen zijn. Hou deze dus zeker in de gaten!
We zijn geen fysieke winkel!

Indien je bij het plaatsen van je bestelling hebt gekozen voor de optie 'betalen bij afhalen', kan je jouw bestelling op het moment van afhaling via Payconiq of andere betaal-app afrekenen.

Verpakking
Indien mogelijk hergebruik ik verpakkingsmaterialen (dozen, opvulmateriaal, ...) om jouw bestelling te verzenden. Dit is beter voor het milieu en dus ook voor de toekomst van onze kleine schatten! Uiteraard hergebruik ik enkel verpakkingsmateriaal dat zich in een prima staat bevindt en daardoor perferct te hergebruiken is. Beschadiging tijdens het transport willen we zoveel mogelijk voorkomen!

 

Retourneren

Ben je niet 100% tevreden met je aankoop en wens je graag één of meerdere items te retourneren? Dit is uiteraard geen probleem, en kan tot 14 dagen na ontvangst van je aankoop. Je hoeft geen reden op te geven, maar het kan ons wel helpen om ons aanbod en onze service te verbeteren.

Voorwaarden
De artikelen die je wenst te retourneren dienen teruggestuurd te worden in dezelfde conditie als waarin je ze ontvangen hebt. Dit wil zeggen ongebruikt en onbeschadigd, met alle geleverde toebehoren en met aangehecht label, in de originele verpakking.

Als het artikel beschadigd zou zijn op het moment dat je het ontvangt, vragen we je om ons direct op de hoogte te brengen via info@kleinstedingen.be.

De kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening!

Uitzondering:

  • gepersonaliseerde artikelen, zoals de Metoo knuffelpoppen, kunnen vanwege het persoonlijke karakter niet geretourneerd worden. Heb je graag een digitale voorbeeldprint alvorens het eindproduct wordt gemaakt, dan kan je dit aanvragen. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar info@kleinstedingen.be of je kan dit meegeven bij de opmerkingen tijdens je bestelling. Uiteraard kan je jouw bestelling wel terugsturen indien er een probleem is met de kwaliteit van het product.
  • artikelen gekocht in actie of solden periode kunnen niet geretourneerd worden.

Hoe kan je retourneren?
Indien je je bestelling gedeeltelijk of volledig zou willen retourneren, vragen we je om dit eerst aan ons te melden via info@kleinstedingen.be zodat we weten dat je retourzending onderweg is. Daarna verstuur je het pakket met track & trace code naar volgende retouradres:

De Kleinste Dingen
Loostraat 53
3724 Vliermaal

Voeg steeds een ingevuld retourformulier toe aan je retourzending, zodat we gemakkelijk jouw retour kunnen afhandelen.

Binnenbrengen bij De Kleinste Dingen
Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling gratis binnen te brengen op ons adres.
Meld jouw retour aan door een mailtje te sturen naar info@kleinstedingen.be zodat we een afspraak kunnen maken wanneer je jouw bestelling kan komen binnenbrengen. Hou er rekening mee dat we niet in cash geld terugbetalen.
Let op: we zijn geen fysieke winkel!

Terugbetaling
Van zodra we jouw retourpakket hebben ontvangen en hebben nagekeken, ontvang je van ons een bevestiging via mail. Als jouw retour in orde is zullen we het verschuldigde bedrag op het bij ons bekende rekeningnummer overschrijven. Dit gebeurt ten laatste binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour. 

Als je de volledige bestelling retour stuurt, krijg je het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten voor levering van jouw bestelling terugbetaald. Als je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, worden de verzendkosten van je bestelling niet vergoed.

 

© 2020 - 2024 De kleinste dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel