Attitude is een merk uit Canada dat opgericht werd in 2005. Hun missie is duidelijk: verzorgings- en huishoudproducten maken met uitsluitend natuurlijke producten, die even goed of zelfs beter werken dan de synthetische varianten, die goed zijn voor het milieu, van superieure kwaliteit zijn, maar toch betaalbaar voor iedereen.

ZORGELOZE INGREDIËNTEN  Alle producten en bijproducten van Attitude zijn vrij van kankerverwerkende, mutagene en voor de voortplanting giftige stoffen. 
NATUURLIJK  Alle producten van Attitude zijn verkregen uit minerale en plantaardige bronnen.
HYPOALLERGEEN  Zonder allergene parfumstoffen. Alle geurstoffen die gebruikt worden zijn verkregen uit natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn de producten dermatologisch getest.
EWG GECERTIFICEERD  Alle producten van Attitude hebben een EWG (Environmental Working Group) certificaat, waardoor je zeker kan zijn dat ze veilig zijn voor de dagelijkse verzorging van je kleintje.
CO2 Neutraal ● Om de negatieve impact op het klimaat te verminderen, wordt Attitude gemaakt met behulp van 100% duurzame energie en de uitstoot van broeikasgassen wordt gecompenseerd door de aanplant van bomen.
ECOLOGO  Gecertificeerd vanwege de geringe impact op het milieu. De Ecologo certificering wordt toegekend obv een grondige analyse van de levenscyclus van het product.

            


 

In onze collectie

Sorteer op
© 2020 - 2024 De kleinste dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel