Maak kennis met onze collectie haaraccessoires voor baby's en kleine meisjes. In ons aanbod zitten ontzettend mooie haarspeldjes, haarbandjes en haarelastieken die door hun zachte kleurenpalet en eenvoud passen bij iedere outfit en geschikt zijn voor iedere gelegendheid.

In ons assortiment vind je heel wat accessoires voor baby meisjes. Kleine haarspeldjes die geschikt voor de allereerste lokjes van onze kleine ukjes. Zachte en elastische haarbandjes van nylon die ideaal zijn voor newborns maar ook voor grotere meisjes doordat ze uitrekbaar zijn.  En uiteraard zijn we de kleine en iets grotere meisjes niet vergeten en is er ook voor hen een ruime keuze aan haarspeldjes, scrunchies en elastiekjes.

Veiligheidswaarschuwing
Haarbandjes en -speldjes dienen steeds onder het toezicht van een volwassene gedragen te worden! 
Haarspeldjes zijn van metaal en kunnen scherp zijn wanneer een kind er zelf mee gaat bewegen. Laat een haarspeldje daarom nooit in tijdens het slapen of indien het kindje regelmatig het haarspeldje zelf uit het haar trekt. Haarbandjes zijn elastisch en een kind kan er in verstrengeld geraken. Doe dit dus ook steeds uit tijdens het slapen en spelen.

 


In onze collectie

Sorteer op
© 2020 - 2024 De kleinste dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel