Over mezelf

Hoi liefste bezoeker van mijn webshop! Eventjes mezelf voorstellen...

Ik ben Roxana Meyers, geboren in 1980, en samen met mijn partner Franky zijn we in 2019 de trotse ouders geworden van ons kleine lieve meisje Maura. Het mama worden heeft voor een grote ommekeer gezorgd in mijn leven, op alle vlakken. Wie ik ben en wat ik doe, ze heeft alles veranderd! En door haar geboorte is ook het idee van een eigen webshop ontstaan en is de opstart van Kleinste Dingen een feit geworden.

 

Over Kleinste Dingen

Ik geloof er in dat geluk vaak in een klein hoekje zit. Behalve een dak boven je hoofd en een gevulde maag heb je niet veel nodig om gelukkig te zijn: een mooie zonsopgang, de geur van het bos tijdens een fijne wandeling, een goed liedje op de radio, ... . Zo cliché eigenlijk :-)

Het allerbelangrijkst daarbij zijn natuurlijk de mensen om je heen met wie je deze kleinste dingen kunt beleven. Je partner, je familie en je vrienden. En uiteraard op nummer 1 : onze kindjes. Zij zijn de kleinste dingen van onschatbare waarde, het allerbelangrijkste in ons leven! Een lach, een kusje of knuffel maakt een hele dag goed!

Maar in de dagdagelijkse mallemolen geraak je soms jezelf kwijt. Dat heb ik een tijdje geleden zelf ondervonden. En het is niet altijd simpel om jezelf terug op de rails te krijgen. Ook dat ondervind ik nog iedere dag! Maar bij de pakken blijven neerzitten, en klagen en zagen gaat het ook niet beter maken. En het feit dat de tijd niet stil blijft staan, en mijn kleine meid in een oogomwenk groot zal zijn, zorgen ervoor dat ik op zoek blijf gaan naar het geluk in de kleinste dingen!

En die zoektocht zet ik graag verder voor jou, samen met jou! De collectie die je in mijn webshop vindt, heb ik met veel zorg en toewijding (en perfectionisme, voor degenen die me kennen ) samengesteld. Je zal in mijn webshop niets vinden waar ik zelf niet achter sta, en stuk voor stuks zijn het items die zorgen voor kleine geluksmomentjes in jouw leven. En mijn zoektocht gaat nog elke dag verder! Mijn aanbod zal je dan ook gaandeweg zien veranderen!

 

Onze troeven

Met veel enthousiasme zet ik me in voor jullie, mijn klanten, en ik wil je dan ook de best mogelijke shop-ervaring bieden. Daar hoort sowieso een gebruiksvriendelijke, goed werkende webshop bij. Maar je kan bij mij ook steeds terecht voor persoonlijk advies. Klantvriendelijkheid en een goede service vind ik zeer belangrijk. Aarzel dan ook niet om contact met me op te nemen als je wat meer informatie nodig hebt, of als je hulp nodig hebt bij je keuze. Ieder van jou krijgt een persoonlijke behandeling. Elke bestelling wordt met de grootste zorg ingepakt en verzonden, met een persoonlijk berichtje en een klein extraatje er bovenop. En uiteraard zorg ik ook voor een goede dienst na verkoop. Heb je een probleem met je bestelling of is er toch onbedoeld iets fout gelopen? Neem dan zeker contact op!

 

Lieve groetjes,
Roxana

 

 

© 2020 - 2024 De kleinste dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel